vorini-gr: Πρόβλημα στον τένοντα του χεριού διέγνωσαν οι γιατροί στον Σαμαρά λόγω κόπωσης από το καθημερινό σκίσιμο των μνημονίων(!)

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Πρόβλημα στον τένοντα του χεριού διέγνωσαν οι γιατροί στον Σαμαρά λόγω κόπωσης από το καθημερινό σκίσιμο των μνημονίων(!)

Μέρα τη μέρα, ώρα την ώρα, λεπτό προς λεπτό ο Αντώνης Σαμαράς «έσκιζε» μνημόνια και αυτό του στοίχισε  παραμονή των εκλογών...

Οι θεράποντες ιατροί διέγνωσαν «μνημονιακή τενοντίτιδα» και του συνέστησαν να σταματήσει το σκίσιμο των μνημονίων, πάγο για αρκετές  φορές  την  ημέρα, εδικά τις πρώτες μέρες, και χρήση ειδικού  νάρθηκα  που  κρατά  σε  μερική  ακινητοποίηση τον καρπό και επιτρέπει κάποιες άλλες κινήσεις όπως ενασχόληση της χειρός με άλλου είδους εγχειρήματα όπως εκγύμναση αποφύσεων και μυών από τη μέση και κάτω!

Μεγάλη χαρά ωστόσο πήρε ο Αδωνις Γεωργιάδης,γνωστός λάτρης των μνημονίων, ο οποίος κάθε φορά που ο πρωθυπουργός έσκιζε και ένα μνημόνιο τον έπαιρναν τα κλάματα και έπεφτε σε βαριά κατάθλιψη γιατί θεωρεί ότι τα «μνημόνια ειναι ευλογία για τον τόπο».

Παρόλα αυτά επισκέφτηκε τον πρωθυπουργό και με διάφορα ξόρκια και ξεματιάσματα, που επιδίδεται τελευταία, προσπάθησε να συνδράμει στην θεραπεία της χείρας του πρωθυπουργού.

**Στην εικόνα που εξασφαλίσαμε ο Αντώνης Σαμαράς με τον ειδικό νάρθηκα στο αριστερό του χέρι εμφανώς καταβεβλημένος αλλά και φανερά απογοητευμένος που δεν θα μπορέσει για σήμερα να σκίσει άλλο μνημόνιο.

Αναμένουμε νέο ιατρικό ανακοινωθέν το βράδυ της Κυριακής μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.
Συνεχής ενημέρωση...



Article- επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini

  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :