vorini-gr: Μετανιωμένοι Χρυσαυγίτες, έστειλαν μήνυμα σε πλάτη μετανάστη!

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Μετανιωμένοι Χρυσαυγίτες, έστειλαν μήνυμα σε πλάτη μετανάστη!

Οι δηλώσεις συγχώρεσης και οι προσκλήσεις εκ μέρους των κομμάτων στους παρασυρμένους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, έφεραν αποτέλεσμα! Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, ανταποκρίθηκαν κι έστειλαν μήνυμα συγγνώμης!..


Με μεγάλη ικανοποίηση έγινε δεκτή εκ μέρους του πολιτικού κόσμου, η είδηση ότι μετανάστης δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων οι οποίοι αφού τον ακινητοποίησαν, χάραξαν στην πλάτη του τη λέξη «Σορι» - δηλαδή «συγγνώμη».

Πρόκειται ασφαλώς για μια εκδήλωση μεταμέλειας, εκ μέρους των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι με τον τρόπο τους, χάραξαν στην πλάτη του μετανάστη τη «συγγνώμη» θέλοντας να δείξουν ότι δεν είναι ναζιστές αλλά απλώς παρασύρθηκαν χωρίς να το θέλουν.

Όπως φαίνεται δηλαδή, η στρατηγική «περασμένα-ξεχασμένα» που εφαρμόζουν τις τελευταιες ημέρες συμπολίτευση και αντιπολίτευση έφερε αποτέλεσμα: Το μήνυμα ότι δεν πειράζει που υποστήριξαν τον Κασιδιάρη και τουν Παναγιώταρο και ότι είναι ξανά εύρποσδεκτοι στην δημοκρατική «αγκαλιά» χωρίς κανείς να τους χαρακτηρίσει «φασίστες», πέρασε. Αρκεί να ψηφίσουν κάποιο άλλο κόμμα στις επαναληπτικές εκλογές!

Εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, έκαναν δηλώσεις για το θέμα, τονίζοντας ότι αισθάνονται δικαιωμένοι και μαλώνοντας σχετικά με το ποιός δήλωσε πρώτος ότι «δεν είναι όλοι ο ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής ναζιστές».

Ιδιαίτερα αιχμηρός υπήρξε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος υπογράμμισε σε έντονο ύφος ότι η ιδέα της επανάκαμψης των χρυσαυγιτών, ανήκει στον Τάκη Μπαλτάκο και να τους αφήσουν κάτω γιατί είναι δικοί του.

Από την πλευρά του ο κ. Βενιζέλος που νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει τους ψηφοφόρους της Χ.Α. απλώς «χαλαρούς και ανεκτικούς», επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, ρωτώντας αν ο κ. Σακελλαρίδης «σκοπεύει να κάνει συσίτια μόνο για Έλληνες». Θέλοντας να δείξει δηλαδή, ότι η αγάπη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους παρασυρμένους Χρυσαυγίτες, δεν είναι τόσο ειλικρινής.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι το θύμα της επίθεσης, στην κατάθεσή του, ανέφερε ότι αυτή τη φορά οι δράστες, κρατούσαν αισθητά πιο μικρά μαχαίρια, ενώ απέφυγαν να τον κλωτσήσουν στο κεφάλι και να τον χτυπήσουν με σιδηρογροθιές.
 
*** Στην εικόνα το αισιόδοξο μήνυμα της συγγνώμης και της ειλικρινούς μεταμέλειας των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής. Εντάξει, ίσως λίγο ανορθόγραφο, αλλά αυτό είναι μια λεπτομέρεια που διορθώνεται.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :