vorini-gr: Ο Νίκος Βαμβακούλας διορίστηκε σύμβουλος του υπουργού Παιδείας

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ο Νίκος Βαμβακούλας διορίστηκε σύμβουλος του υπουργού Παιδείας

Στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, είναι πλέον ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής Νίκος Βαμβακούλας, που κλήθηκε να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε θέματα διορισμού πρώην ποδοσφαιριστών...


Παρών σε όλες τις κρίσιμες (τριμελείς) επιτροπές του υπουργείου Παιδείας, θα είναι πλέον ο Νίκος Βαμβακούλας. Μάλιστα, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, θα πρέπει να θεωρείται πλέον αντικαταστάτης του, όταν ο ίδιος δεν μπορεί να παρίσταται.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, ο κ. Βαμβακούλας θα βοηθήσει επίσης στην εκπαίδευση του προσωπικού, προκειμένου η δημόσιοι λειτουργοί, να εναρμονιστούν με το νέο ποδοσφαιρικό πνεύμα της Δημόσιας Διοίκησης, που εκφράζουν οι νεοεκλεγέντες Αχιλλέας Μπέος, Γιάννης Μώραλης και Θοδωρής Ζαγοράκης.

Επίσης, μαζί με τον Γιώργο Ανατολάκη, που επίσης διορίστηκε πρόσφατα στο ίδιο υπουργείο, θα συγκροτήσουν μια τριμελή επιτροπή προκειμένου να ασχοληθούν με θέματα θρησκείας – επίσης αρμοδιότητας του υπουργείου – αξιοποιώντας την πείρα τους στον τομέα της γηπεδικής χριστοπαναγίας.

Στην φωτογραφία φαίνεται πόσο αχώριστοι είναι πλέον ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο Νίκος Βαβμακούλας, ακόμα και στα υπουργικά έδρανα.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Article: Νίκος Ζαχαριάδης /MoufaNet/protagon

  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :