vorini-gr: Πάγκαλος: «Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει»

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Πάγκαλος: «Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει»

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του κόμματος δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, έκανε ό,τι μπορούσε να κάνει, ενώ πρέπει να αντικατασταθεί από κάτι άλλο». ..

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Πάγκαλος πρόσθεσε ότι «έχω συνηθίσει στην ιδέα πως τα κόμματα δεν είναι αιώνια και ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».
Μιλώντας για τις εσωκομματικές κόντρες στο Κίνημα, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι «υπάρχουν πολιτικάντηδες αυτή τη στιγμή στο ΠΑΣΟΚ της αίσχιστης μορφής».
  
«Είμαι υπέρ του Βαγγέλη Βενιζέλου στην κυβέρνηση», τόνισε, ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει πως ο κ. Βενιζέλος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να κάνει ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ.

Ερωτηθείς για τις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ είπε πως θα τον συμβούλευε να μην κάνει κόμμα.
«Ο κ. Παπανδρέου ήταν πρωθυπουργός και έχει το δικαίωμα να κάνει ένα κόμμα αν επιθυμεί. Αν ήμουν από τους συμβούλους του δεν θα τον συμβούλευα κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε σχόλιο της δημοσιογράφου ότι κατά πολλούς παρατηρητές οι αποδοκιμασίες ήταν «στημένες», απάντησε: «Δεν νομίζω να ήταν στημένο. Μακάρι να στημένο γιατί αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πέντε βλάκες. Αν δεν ήταν στημένο υπάρχουν 100 βλάκες».

επεξεργασμένη εικόνα:takis Vorini



Δεν υπάρχουν σχόλια :