vorini-gr: Αποκλειστικά ελληνική Eurovision ανακοίνωσε η Σοφία Βούλτεψη!

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Αποκλειστικά ελληνική Eurovision ανακοίνωσε η Σοφία Βούλτεψη!

Τις ένδοξες ημέρες του θριάμβου της Έλενας Παπαρίζου υποσχέθηκε ότι θα ξαναζήσουμε φέτος η κυβερνητική εκπρόσωπος, καθώς στoν ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού που θα διοργανώσει η ΝΕΡΙΤ, με τη δική της καθοδήγηση, θα υπάρχουν μόνο ελληνικές συμμετοχές..

Ντυμένη με το φόρεμα-κειμήλιο της Έλενας Παπαρίζου προκειμένου να ανυψώσει το εθνικό φρόνημα, ύστερα από την είδηση του αποκλεισμού της Εθνικής Ραδιοτηλεόρασης από τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, από την σαφώς φιλοσυριζαϊκή EBU, η Σοφία Βούλτεψη έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: «Καλύτερα χωρίς αυτούς».

Σύμφωνα με την κ. Βούλτεψη, ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης, θα έχει για σήμα τις καρυάτιδες και θα είναι αφιερωμένος στον ελληνικό πολιτισμό, που άλλωστε έδωσε τα φώτα του στην Ευρώπη και στους διαγωνισμούς της.

Εξάλλου, όπως τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, ένας διεθνής διαγωνισμός με αποκλειστικά ελληνικές συμμετοχές (και την Κύπρο για να μας δώσει το 12άρι), θα αναδείξει σίγουρα νικητή από τη χώρα μας και θα αποδείξει σε όλη την Ευρώπη, ότι οι τραγουδιστές νικάνε σαν Έλληνες.

Στα «συν» της ιδέας μάλιστα ανέφερε το γεγονός ότι δεν πρόκειται να ζήσουμε την ετήσια αδικία από την αλληλοβαθμολόγηση των χωρών της Βαλτικής, ενώ θα σταματήσουμε επιτέλους να τρώμε στη μάπα (όπως είπε χαρακτηριστικά), όλους αυτούς του αμφιβόλου ανδρισμού τραγουδιστές -τύπου Κοντσίτα- που δεν θα σκανδαλίζουν πλέον τα ορθόδοξα ήθη μας.

«Ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να τους ακούμε από την τηλεόρασή ΜΟΥ και να τους μεταδίδουμε live;», κατέληξε αναφερόμενη στους καλλιτέχνες των άλλων χωρών. «Μήπως νομίζουν ότι είναι ο Μπετόβεν»;

Μάλιστα, ύστερα από συνεννόηση με τον υφυπουργό σε θέματα αθλητισμού, κ. Αδριανό, γίνεται η σκέψη να προχωρήσουμε και στη διοργάνωση ενός αποκλειστικά ελληνικού Champions League, όπου οι ελληνικές ομάδες θα φτάνουν στον τελικό και δεν θα κινδυνεύουν να αποκλειστούν, πικραίνοντας έτσι τους νεοδημοκράτες φιλάθλους και φρενάροντας λόγω του κακού κλίματος την ανάπτυξη.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα) 




Δεν υπάρχουν σχόλια :