vorini-gr: Ou-GAGA-boom boom boom!!

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ou-GAGA-boom boom boom!!

Μετά την  συνάντηση του Α.Τσίπρα με τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας άρχισε μία συνολική στρατηγική διεθνών επαφών και συναντήσεων και εκ μέρους της κυβέρνησης Σαμαρά..

Ο Αντώνης Σαμαράς πανικόβλητος - μετά τις δηλώσεις του Α.Τσίπρα στην ΔΕΘ - τρέχει να συναντήσει τη "μαμά" Μέρκελ την ερχόμενη Τρίτη ενώ ο Ε.Βενιζέλος αποφασίζει να συναντήσει παρασκηνιακά τη Lady Gaga μετά τη χθεσινοβραδινή συναυλία της.

Η Gaga που τον περίμενε με ανοιχτές αγκάλες,  τον έσφιξε δυνατά και του αφιέρωσε ένα CD του νέου της άλμπουμ ενώ ο Ευάγγελος της πρόσφερε μια ανθοδέσμη και μια κασέτα του Χαρρυ Κλυνν με τον τίτλο "OuGAGAboum" συλλεκτικό κομμάτι του 2007 της προσωπικής του συλλογής από τα χρόνια της μεταπολίτευσης.

«Έχω ακούσει πολλά για εσάς» του είπε αυτή και με επιδέξια χάρη πέρασε το γόνατό της ανάμεσα  στα σκέλια του!

«Και εγώ σας θαυμάζω» της είπε αυτός κοκκινίζοντας ελαφρά κάνοντας ταυτόχρονα ένα βήμα πίσω υποκλινόμενος ευγενικά στην ντίβα της Ποπ και  χαμογελώντας κάπως αμήχανα.

*Στην αποκλειστική εικόνα που εξασφαλίσαμε (πρώτοι εμείς) ο Βαγγέλης και η Lady την ώρα της "θερμής" συνάντησης στα παρασκήνια του ΟΑΚΑ μετά το τέλος της συναυλίας.

Η πολιτική σκηνή ζει τις πιο απίθανες μέρες της!!

takis Vorini

***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα.



Article- επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini



Δεν υπάρχουν σχόλια :