vorini-gr: Ο Πάγκαλος επίτιμο μέλος του club Ελλήνων Μελλοντολόγων (Μ.Α.Ε) !

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ο Πάγκαλος επίτιμο μέλος του club Ελλήνων Μελλοντολόγων (Μ.Α.Ε) !

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Θ.Πάγκαλος απεφάσισε να ενταχθεί ως επίτιμο μέλος στο club των Αστρολόγων-Μελλοντολόγων Ελλάδος (Μ.Α.Ε)..

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Εδώ και πολλά χρόνια ο κ.Πάγκαλος με συνεχείς οχλήσεις και επιστολές προς το Μ.Α.Ε παρακαλούσε να ενταχθεί στο club χρησιμοποιώντας τη γνωριμία του με την καλή του φίλη Άση Μπήλιου η οποία ήταν και ο καταλύτης για την εγγραφή του νέου μέλους, (Θ.Πάγκαλου).

Έτσι προχθές το βράδυ η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.

«Είχα ανακαλύψει εδώ και πολλά χρόνια την ικανότητά μου να βλέπω τα μέλλοντα» είπε ο Θ.Πάγκαλος στους δημοσιογράφους και συνέχισε.

«Εγώ είμαι αυτός που προέβλεψα την σύλληψη του "φίλου" μου Οτσαλάν,την κατάντια του ΠΑΣΟΚ και το καραμπινάτο Χ της εθνικής μας στη Φιλανδία την περασμένη εβδομάδα».

Εξερχόμενος από τα γραφεία του Σ.Μ.Α.Ε αποχαιρέτισε τους νέους του συναδέλφους και δεν παρέλειψε να δώσει-ως "διπλωματούχος" πλέον μελλοντολόγος- τις πρώτες του προβλέψεις:

«Θα επέλθει μέγας Αρμαγεδδών»
«Όλες οι γυναίκες της Ελλάδος θα μείνουν στείρες»
«Οι κότες δεν θα κάνουν αυγά»
«Οι άνδρες θα μείνουν όλοι ανίκανοι»
« Ο ΣΥΡΙΖΑ με έκανε χοντρό»...κ.α.

*Στην αποκλειστική εικόνα που εξασφαλίσαμε η στιγμή της εγγραφής του Θ.Πάγκαλου στο club των Ελλήνων Μελλοντολόγων- Αστρολόγων. Πίσω από τον Θεόδωρο και την Άση διακρίνεται ο διεθνούς φήμης Αστρολόγος-Οικονομολόγος Ν. Χορταρέας ο οποίος περιχαρής τους αγκαλιάζει ενώ ο Θ.Πάγκαλος κρατά μία φωτογραφία του Τσίπρα για να αναλύσει μετέπειτα τον ζωδιακό του κύκλο.

***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα.

Article- επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini




Δεν υπάρχουν σχόλια :