vorini-gr: Ο Liam Gallagher θα δωρίσει τα φρύδια του για τις αναδασώσεις της Πελοποννήσου !

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ο Liam Gallagher θα δωρίσει τα φρύδια του για τις αναδασώσεις της Πελοποννήσου !

Για χάρη των αναδασώσεων των εκτάσεων στην Ηλεία που καταστράφηκαν κατά τις πυρκαγιές του 2007 θα δωρίσει τα πυκνά του φρύδια ο Βρετανός τραγουδιστής, Liam Gallagher...

Τον σαρανταδυάχρονο αστέρα της ροκ προσέγγισε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, γνωστός για τις περιβαλλοντικές δράσεις του, με σκοπό να ενισχύσει τις πρωτοβουλίες αναδάσωσης που έχει ήδη προγραμματίσει για την άνοιξη του 2015. «Η τριχοφυϊα και κυρίως τα φρύδια του κ. Gallagher τον κατέστησαν από την πρώτη στιγμή μια από τις επικρατέστερες επιλογές μας για συνεργασία», αποκάλυψε η συντονίστρια της δράσης, Εύη Σπηλιοπούλου. Μεταξύ των λοιπών υποψηφίων ήταν η νεαρή ηθοποιός Emma Watson, ο σταρ του ΝΒΑ  Anthony Davis, αλλά και ο «δικός μας» Νίκος Ευαγγελάτος .

Αρχικά, οι ιθύνοντες νόες της ενέργειας διατηρούσαν επιφυλάξεις σχετικά με το αν ο τραγουδιστής θα αποδεχόταν να συμμετάσχει στην αναδάσωση. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας και το ταμπεραμέντο του Liam Gallagher είναι γνωστά παγκοσμίως και το γεγονός αυτό είχε βάλει σε σκέψεις τους διοργανωτές. Ωστόσο, έπειτα από επαφές με τον μάνατζερ του Βρετανού, η πρωτοβουλία του σταθμού «Όλοι μαζί μπορούμε» κατάφερε να «στρατολογήσει» με αρκετή ευκολία τον Gallagher, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική του να προσφέρει στο περιβάλλον.

Αν και λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επισήμως, ο πρώην τραγουδιστής των Oasis για τους επόμενους μήνες θα κληθεί να εγκαταλείψει τη συνήθεια να βγάζει τις τρίχες των φρυδιών του. Απώτερος σκοπός της κίνησης αυτής θα είναι κατά την ανοιξιάτικη περίοδο του 2015 να έχει συγκεντρώσει τριχοφυϊα τόσο πυκνή ώστε να μπορέσει κα καλύψει το 35% της απωλεσθείσας χαμηλής βλάστησης του νομού Ηλείας. Τέλος, οι φήμες που θέλουν τον αδερφό του Liam, Noel Gallagher, να δέχεται αντίστοιχη πρόταση, δεν έχουν έως τώρα επιβεβαιωθεί.






Article:tokoulouri.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :