vorini-gr: Οι Anonymous » χτύπησαν! (βίντεο)

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Οι Anonymous » χτύπησαν! (βίντεο)

Ο πρώτος στόχος των Anonymous εξετελέσθη: σύμφωνα με χάκερ, οι Anonymous «κατέβασαν» έναν γαλλικό ιστότοπο που συνδέεται με τους εξτρεμιστές, το Ansar-alhaqq.net....

Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, το Ansar-alhaqq.net παρέμενε ανενεργό και εξακολουθεί να οδηγεί τους χρήστες στη μηχανή αναζήτησης DuckDuckGo.  Την ίδια στιγμή, το καινούργιο βίντεο των Anonymous έχουν δει πάνω από 4 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο το κόσμο.

Ανέβηκε στο YouTube και σε αυτό οι Anonymous είχαν προειδοποιήσει ότι θα κήρυτταν τον πόλεμο εναντίον όλων των τζιχαντιστών αλλά και των διαδικτυακών site που επικροτούν τις πράξεις τους.«Η ελευθερία της έκφρασης υπέστη απάνθρωπη επίθεση» αναφέρει στα γαλλικά ένα πρόσωπο που φορά τη μάσκα του Γκάι Φοκς (γνωστή από την ταινία «V for Vendeta») στο βίντεο.

Οι Anonymous απευθύνονται προς «την Αλ Κάιντα, το Ισλαμικό Κράτος και άλλους τρομοκράτες», ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την έναρξη της διαδικτυακής επιχείρησης Charlie Hebdo με στόχο να εκδικηθούν για τη σφαγή στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo με επιθέσεις στους δικτυακούς τόπους των τζιχαντιστών.


επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini / 


surce via

Δεν υπάρχουν σχόλια :