vorini-gr: Υποψήφιος με το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου θα είναι ο Τριαντάφυλλος

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Υποψήφιος με το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου θα είναι ο Τριαντάφυλλος

Την πρόθεση του να πολιτευτεί με το «Κίνημα Δημοκρατικών Σοσιαλιστών» του Γιώργου Παπανδρέου ανακοίνωσε ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος. Αιτία για την απόφαση του αυτή, όπως λέει, ήταν το λογότυπο που επέλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά και οι θέσεις του κόμματος για τους μικροσκοπικούς καλλιτέχνες...

«Πιστεύω πώς τόσο το λογότυπο του νέου κόμματος όσο και οι θέσεις του ίδιου του Γιώργου του Παπανδρέου για τους τραγουδιστές που είναι κάτω από 1.70 αποτελούν τη μοναδική ελπίδα για το μέλλον του τόπου» είπε σε συνέντευξη ο τραγουδιστής, ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία για περίπου ενάμιση μήνα το 1997.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε πρόσφατα την δημιουργία του νέου κόμματος, το λογότυπο του οποίου -ένα τριαντάφυλλο- προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα ΜΜΕ και στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι μπορεί να προσφέρει στο νέο κόμμα, ο καλλιτέχνης και πρώην μασκότ της Vileda είπε: «Καταρχήν το όνομα. Ο Τριαντάφυλλος πάει στο τριαντάφυλλο. Είναι πιασάρικο. Έπειτα, πολλά παλιά μέλη και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα θμούνται το μεγάλο μου σουξέ, “Μη Με Τρυπάς Σαν Το Τριαντάφυλλο.” Πιστεύω θα μπορούσε να γίνει ακόμα ο ύμνος του νέου κόμματος, αν συμφωνεί φυσικά και ο κ. Παπανδρέου» πρόσθεσε.

«Τέλος, ελπίζω η συμμετοχή μου στην πολιτική ζωή να επιτρέψει και σε άλλους που είχαν κάποτε καρέ μαλλιά με μπούκλες να βρουν το θάρρος να δώσουν κι αυτοί το παρών» κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την συμμετοχή τους στο νέο κόμμα εξετάζουν επίσης ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η γνωστή συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου, ενώ άγνωστες προς το παρόν παραμένουν οι προθέσεις του Χάρρυ Κλυνν, κατά κόσμον Βασίλη Τριανταφυλλίδη.




article: tovatraxi

Δεν υπάρχουν σχόλια :