vorini-gr: Σάλος με την κλεμμένη ρόδα της καρέκλας του Σοϊμπλε

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Σάλος με την κλεμμένη ρόδα της καρέκλας του Σοϊμπλε

Οι Γερμανοί υποπτεύονται το "δάκτυλο" Βαρουφάκη!

Σάλος έχει δημιουργηθεί στούς πολιτικούς κύκλους της Γερμανίας με τη χαμένη ρόδα της καρέκλας του Σόϊμπλε ενώ ταυτόχρονα ο Γερμανικός τύπος υποψιάζεται πως και εδώ υπάρχει "δάκτυλος Βαρουφάκη....

Με άρθρο της η έγκυρη Γερμανική εφημερίδα De STRIGEL κατηγορεί το Γ.Βαρουφάκη ως υπαίτιο της χαμένης ακτινωτής ρόδας της καρέκλας του   Βόλφγκανγκ Σόιμπλε  με απώτερο σκοπό να δημιουργήσει σύγχυση και εκνευρισμό στον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας και να αναγκαστεί να πει το πολυπόθητο ΝΑΙ για την χρηματοδότηση της Ελλάδος.

Με τον τίτλο « Der Finger Varoufakis ist überall» (Το δάκτυλο του Βαρουφάκη ειναι παντού) και με την εικόνα του Γιάνη να κρατά τρέχοντας την ρόδα της καρέκλας, ενώ προηγουμένως έχει φροντίσει να βάλει σανίδα-τάκο για στήριξη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε , ειναι αποκαλυπτική.

Ο ίδιος ο Γ.Βαρουφάκης μαινόμενος υποστηρίζει πως η εικόνα είναι προϊόν μοντάζ με σκοπό να διαβρώσει την πανευρωπαϊκή του εικόνα και να διαστρεβλώσει τις καλές του προθέσεις και την εκτίμηση που έχει ο ίδιος στο πρόσωπο του υπουργού οικονομικών της Γερμανίας.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούνται όλοι με το δάκτυλο μου» 
«Υπάρχουν και άλλα μέρη του σώματος μου που παρουσιάζουν ενδιαφέρον» δήλωσε.

Συνεχής ενημέρωση....

***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα. 

takis Vorini

Digital image processing by takis Vorini/March 2015


Δεν υπάρχουν σχόλια :