vorini-gr: Συναγερμός στις καπνοβιομηχανίες με αφορμή την παρουσία της Λιάνας Κανέλλη στη δίκη Κασιδιάρη

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Συναγερμός στις καπνοβιομηχανίες με αφορμή την παρουσία της Λιάνας Κανέλλη στη δίκη Κασιδιάρη

Σε κατάσταση ύψιστης ετοιμότητας τέθηκαν σήμερα οι παγκόσμιες βιομηχανίες καπνού ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν ελλείψεις στην ελληνική αγορά. Συναισθηματικά φορτισμένη φάνηκε η βουλευτής που εντοπίστηκε μέσα σε σύννεφο...

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, προκειμένου να καταθέσει στην υπόθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είχε χειροδικήσει εναντίον της σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 τον Ιούνιο του 2012.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η άφιξη της κυρίας Κανέλλη με ιδιωτικό Ι.Χ. αρχικά προκάλεσε συναγερμό στους φύλακες της πύλης, οι οποίοι προς στιγμή νόμισαν ότι το αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά, εξαιτίας των πυκνών καπνών που έβγαιναν από το εσωτερικό του.

Στη συνέχεια η βουλευτής του ΚΚΕ, κρατώντας 5 τσιγάρα σε κάθε χέρι, κατευθύνθηκε πεζή προς το κτίριο όπου διεξάγεται η δίκη. Μάλιστα, πολλοί υποστηρικτές της που την πλησίασαν για να την χαιρετίσουν και να την ενθαρρύνουν, αναγκάστηκαν στη συνέχεια να διακομιστούν στο ιατρείο των δικαστηρίων με δύσπνοια και έντονο τσούξιμο στα μάτια.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν πως στα διαλλείματα της δίκης, η κυρία Κανέλλη ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, ανάβοντας μάλιστα απευθείας το πακέτο που είχε στο χέρι της με καμινέτο, χωρίς να βγάζει τα τσιγάρα.

Καθησυχαστικές πάντως εμφανίζονται οι καπνοβιομηχανίες, εκπρόσωπος των οποίων δήλωσε ότι έχουν διπλασιάσει της βάρδιες τους προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στον εφοδιασμό της ελληνικής αγοράς.

Στο δικαστήριο παρέστη και ομοίωμα του Προκόπη Παυλόπουλου

Τέλος να σημειωθεί ότι στην αίθουσα του δικαστηρίου βρισκόταν και ένα χαρτονένιο ομοίωμα του πρώην βουλευτή και επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτες του τον συμβούλεψαν να μην παραστεί ο ίδιος φοβούμενοι το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο. Ωστόσο αυτό δεν φάνηκε να αποθαρρύνει τους δικαστές, οι οποίοι υπέβαλλαν σειρά ερωτήσεων στο ομοίωμα αλλά και πολλούς πολίτες οι οποίοι έσπευσαν να το συγχαρούν για την ανάδειξη του στο ύπατο αξίωμα της χώρας.


κείμενο το βατράχι-επεξεργασμένες εικόνες Flickr/ takis Vorini 

Δεν υπάρχουν σχόλια :