vorini-gr: «Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα…»

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

«Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα…»

«Γιάννης και του Θεού η χάρη»..«Γιάννη είχα Γιάννη έχω κι αν ποτέ μου θα χηρέψω, πάλι Γιάννη θα γυρέψω!»...«Ολοι μιλούν για τ’ άρματα και ο Γιάννης για την πίτα»....«Ποιος κλάνει; Τον Γιάννη ρώτα»...κ.α...

Αυτόν τον Γιάννη... το παιδί της τρόικας, τον καλοθελητή των θεσμών και των μεγάλων λόμπι, σπεύδει ο "επίτιμος" να τον βάλει στην "πλάτη"  και  να κάνει κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση της απέναντι του.

Ο πρωταθλητής στη "σκυτάλη" της κυνδινολογίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος σε παλαιότερη συνέντευξή του σε Σαββατιάτικο φύλλο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», τον Δεκέμβριο του 2014 εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα τινάξει τα πάντα στον αέρα», έρχεται και πάλι να παρέμβει, σε μια στιγμή που η κυβέρνηση κάνει αγώνα δρόμου στην Ευρώπη εξ ονόματος του Ελληνικού λαού.

Διαφωνώ επίσης με πολλούς που εκφράζουν ότι η "παρέμβαση ¨στήριξης προς τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ήταν άκρως "προσεκτική" και πιστεύω πως η δεξιά υπεραμύνεται του δύο φορές "έκθετου" Γιάννη Στουρνάρα για ευνόητους λόγους.

Φαίνεται πως ο κ.Μητσοτάκης και οι "συν αυτω" πρεσβεύουν πως... "Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει" (λαϊκή παροιμία)

Όμως εμείς λέμε πως... «Τα καλά του Γιάννη τα θέλουμε, τον "έκθετο"Γιάννη δεν τον θέλουμε»
Και αυτή λαϊκή παροιμία είναι αγαπητέ "επίτιμε".

Και όσο για τον αν ο Σύριζα «θα τινάξει τα πάντα στον αέρα», συμφωνώ πως ΝΑΙ «θα τινάξει το κατεστημένο» το οποίο χρόνους τώρα υπηρετείς!




Δεν υπάρχουν σχόλια :