vorini-gr: Με τροχήλατες λεκάνες τουαλέτας εφοδιάζονται εντός των ημερών η ελληνική αστυνομία και τα ΜΑΤ (!)

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Με τροχήλατες λεκάνες τουαλέτας εφοδιάζονται εντός των ημερών η ελληνική αστυνομία και τα ΜΑΤ (!)

Μετά την απαγόρευση από την Πρόεδρο της Βουλής στους αστυνομικούς να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες του Κοινοβουλίου, η δαιμόνια ελληνική εφευρετικότητα βρήκε σύντομα τη λύση..


Έλληνας υδραυλικός από την Καλαμάτα που έχει σαν χόμπι τις εφευρέσεις, ανακάλυψε την τροχήλατη λεκάνη τουαλέτας η οποία κινείται με επαναφορτιζόμενη μπαταρία μεγάλης διάρκειας και εναλλακτικά με υγραεριοκίνηση.

«Είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι με την ανακάλυψη» τόνισε υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας. «Μετά τις τελευταίες εντολές της προέδρου της  βουλής οι ένστολοι πέριξ του κοινοβουλίου μη εξαιρουμένων και των ΜΑΤ αναγκάζοντο να κάνουν το πιπί τους σε άδεια μπουκάλια νερού τα οποία αργότερα δυστυχώς τα κουβαλούν μαζί τους εν ώρα υπηρεσίας..

Ασύμφορο - απαράδεκτο-Βρώμικο.!

«Αξιοσημείωτο ειναι ότι η "τροχήλατη λεκάνη" (4wdrive) εκτός από ISO πιστοποίησης σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ειναι ταχύτατη και ευέλικτη  και ακολουθεί το σώμα των ένστολων με ειδικό τσιπ ανίχνευσης» πρόσθεσε.

Στην εικόνα που εξασφαλίσαμε ένας άνδρας των ΜΑΤ μη μπορώντας να "κρατηθεί" άλλο χρησιμοποιεί την "τροχήλατη λεκάνη" ενώ η ανακούφιση ειναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του αδιαφορώντας για το τι γίνεται γύρω του.!

***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα. 

takis Vorini

επεξεργασμένη εικόνα takis Vorini/June 2015


Δεν υπάρχουν σχόλια :