vorini-gr: Ο Λαφαζάνης έχει κάνει τατουάζ τον οδικό χάρτη επιστροφής στη δραχμή!

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ο Λαφαζάνης έχει κάνει τατουάζ τον οδικό χάρτη επιστροφής στη δραχμή!

Εφαρμόζοντας τη μυστικότητα, που επιβάλλουν οι επαναστατικοί κανόνες, ο υπουργός Ανάπτυξης και οι σύντροφοί του, είχαν φροντίσει ώστε ο χάρτης των δρόμων που οδηγούν στο νομισματοκοπείο, να μην πέσει σε λάθος χέρια...

Μόνο σε ένα σημείο μπορούσε να βρεθεί ο περίφημος «Οδικός Χάρτης» της επιστροφής στη δραχμή: Στο στήθος του Παναγιώτη Λαφαζάνη! Εκεί είχε φροντίσει να τον εγγράψει ανεξίτηλα με τατουάζ, ώστε να τον έχει πάντα εύκαιρο όταν έκρινε πως ήρθε η κατάλληλη ώρα.

Το μυστικό του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια μυστικής συνεδρίασης της Αριστερής Πλατφόρμας, όπου κατά τη διάρκεια ομιλίας του, ξεκούμπωσε ξαφνικά το πουκάμισό του και έδειξε σε όλους το σχέδιο απελευθέρωσης της χώρας.

Επάνω στο στήθος του υπουργού Ανάπτυξης, είχε αποτυπωθεί με τατουάζ, μια εικόνα από το Google Earth, με τους δρόμους της περιοχής του Χολαργού όπου βρίσκεται το Νομισματοκοπείο, ώστε κανένας σύντροφος να μη χαθεί πηγαίνοντας προς την κατάληψη (ή να αναγκαστεί να ζητήσει τη βοήθεια κάποιου αστού για οδηγίες).

Σύμφωνα με το σχέδιο του Π. Λαφαζάνη, έξω από το νομισματοκοπείο θα περίμεναν 3 νταλίκες για να φορτώσουν τα αποθεματικά των 22 δις της Τράπεζας της Ελλάδος και στη συνέχεια, ακολουθώντας πάντα τον οδικό χάρτη που βρίσκεται στο στήθος του, θα έφευγαν προς το ταχυδρομείο, όπου θα έβαζαν τους μισθούς και τις συντάξεις σε φακέλους και θα τις μοίραζαν.

Ο οδικός χάρτης του ταχυδρομείου, καθώς και τα ονόματα και οι δισευθύνσεις των μισθωτών και συνταξιούχων, έχουν γραφτεί επίσης με τατουάζ, στις πλάτες των μελών της Αριστερής Πλατφόρμας.

**Στην εικόνα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αποκαλύπτει το κομμάτι των Google Maps με το νομισματοκοπείο στο στήθος του!!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



Δεν υπάρχουν σχόλια :