vorini-gr: Δεν τα βρίσκουν στο Jurassic Rark

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Δεν τα βρίσκουν στο Jurassic Rark

Άκαρπη απέβη η πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, καθώς οι εκπρόσωποι των τεσσάρων υποψηφίων δεν τα «βρήκαν» στο χρόνο που θα στηθούν οι κάλπες αλλά και πόσες θα είναι...

Η Νέα Δημοκρατία νομίζει πως όλος ο κόσμος και ο ντουνιάς κάθεται και ασχολείται με την διαδικασία εκλογής του αρχηγού της.

Η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται υπό το κράτος των έκτακτων αναγκών που αντιμετωπίζει αυτή η χώρα,  και περιμένει από κυβέρνηση αλλά και από την αντιπολίτευση να συναινέσουν για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Ειδικά αυτές τις μέρες που ο κόσμος τρέχει με τα προβλήματά του και σκέπτεται την επερχόμενη φορολογική λαίλαπα ,αυτοί δεν ειναι σε θέση ούτε να μικρύνουν το χρόνο της διαδικασίας εκλογής αρχηγού και να ασχοληθούν άμεσα και αυτοί με τα κοινά.

Δυστυχώς αυτό το κόμμα αποδεικνύει περίτρανα ότι όχι μόνο για κυβέρνηση δεν κάνει αλλά ούτε και για αντιπολίτευση.

Η Ν.Δημοκρατία είναι και θα παραμείνει ένα Jurassic Rark, με τους παλαιούς της δεινόσαυρους, την οικογενειοκρατία και την αγάπη των βουλευτών της για την "καρέκλα".

Δεν θα καταλάβουν ποτέ ότι η εποχή των "προσώπων" τύπου Κων.Καραμανλή έχει περάσει και ο κόσμος περιμένει πράξεις και όχι λόγια, ανεξάρτητα από το ποιος ηγείται σε ένα κόμμα.

Πρόκληση για την Νέα Δημοκρατία αλλά και για κάθε κόμμα δεν ειναι ούτε οι κομματικές διαφορές ούτε τα πανυγηράκια για προεδριλίκια, αλλά οι προσπάθειες στήριξης της κοινωνίας, που πρέπει και αυτή κάποια στιγμή με τη σειρά της να γευτεί το όφελος των θυσιών που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

takis V,

Δεν υπάρχουν σχόλια :