vorini-gr: Ιστορίες πολιτικής ελαφρότητας - Πάγκαλος

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ιστορίες πολιτικής ελαφρότητας - Πάγκαλος

Πάγκαλος: «Περιστέρα μου, η μαντήλα σου...»
«Ως αριστερή αγωνίστρια, η Περιστέρα δεν έπρεπε να πάει στην Τεχεράνη, δεν είχε καμιά δουλειά, μπορούσε να πάει ο Τσίπρας μόνος του. Λοιπόν και εφόσον πήγε, εν πάση περιπτώσει, ας βάλει μαύρο όπως όλες οι Ιρανές και να τελειώνει η ιστορία.»

Σιγά μην έχανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος την ευκαιρία να σχολιάσει την εμφάνιση της πρωθυπουργικής συντρόφου στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στο Ιράν. Μιλώντας κατά την εβδομαδιαία «συνέντευξη» του στον ΒΗΜΑ FM, ο πρώην υπουργός ασχολήθηκε ακόμα και με τις χρωματικές επιλογές «κεφαλόδεσμου» που έκανε η κυρία Μπαζιάνα. Κατά τον κ. Πάγκαλο, η εναλλαγή χρωμάτων συμβόλιζε πράξη «αντίστασης» στο καθεστώς. Ε, αριστερή είναι η κυρία Μπαζιάνα, αυτή η διάθεση ανατροπής θα βγαίνει ακόμα στις στιλιστικές της επιλογές…

Τι άλλο περιλάμβανε το… παγκάλειο διάγγελμα; 
Αγρότες που, όπως είπε, δεν πρέπει να τους επιτραπεί η είσοδος στην Αθήνα, ούτε, φυσικά, η συνέχιση του αποκλεισμού των δρόμων.

Εκλογές θα γίνουν; 
Ναι, μέσα στον χρόνο, πιστεύει ο κ. Πάγκαλος. Και προσθέτει ότι ο κ. Τσίπρας είναι αναίσθητος και εγωιστής. «Εχει την εντύπωση και αυτός και οι άλλοι πρώην κομμουνιστές της ομάδας του ότι καταστρέφοντας τη χώρα και βυθίζοντας το λαό σε ακόμα μεγαλύτερη ανεργία και ανέχεια, δημιουργείται επαναστατική κατάσταση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :