vorini-gr: Η "απατημένη" και...άλλες #istories

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Η "απατημένη" και...άλλες #istories

Αν έκλεινες τα μάτια σου χωρίς να ξέρεις πως αυτή η γυναίκα που μιλούσε στον Αλέξη Παπαχελά ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σου έμενε η εντύπωση πως άκουγες έργο από παλιό ελληνικό σινεμά με την πρωταγωνίστρια να νοιώθει "απατημένη" από τον πρώην εραστή της!!..

Το πρόσωπο που παρουσίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην χθεσινοβραδινή της συνέντευξη δεν είχε καμία σχέση με το πρόσωπο που είχαμε συνηθίσει τον τελευταίο χρόνο. 

Περισσότερο φάνταζε με μικρή απατημένη μαθητριούλα που την έστησε ο μικρός Αλέξης στο ραντεβού παρά με την "σιδηρά" πρώην πρόεδρο του ελληνικού κοινοβουλίου.


Ο στόχος ήταν προφανής και ξεκάθαρος. Ο Αλέξης!! 
Εκεί επικεντρώθηκε η συζήτηση αλλά και εκεί έμεινε μέχρι το τέλος της κουβέντας με τον "αξιόπιστο" δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ.

Τα μεγάλα σχέδια και τα όνειρα που δήλωσε πως έχει για το πολιτικό της μέλλον μου φαντάζουν λίγο απατηλά...γιατί δεν αρκεί μόνο η πρόθεση αλλά και η  συγκυρία των περιστάσεων.

Μπορεί να είσαι ένα καλό κορίτσι βρε Ζωή αλλά θα πρέπει να ξέρεις πως και άλλες "αγάπησαν" αλλά δεν πήραν τηλέφωνο τον Παπαχελά να εξομολογηθούν το "έρωτα" τους!

Το κακό με σένα είναι ότι διαλέγεις πάντα τους πιο αντικειμενικούς, άδολους και αξιόπιστους δημοσιογράφους για να πεις τις #istories σου..
Κρίμα!!

takis Vorini


επεξεργασμένες εικόνες:takis Vorini-March.2016



Δεν υπάρχουν σχόλια :