vorini-gr: Ντόναλντ Τραμπ από τα Lidl

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ντόναλντ Τραμπ από τα Lidl

*** Ευτυχώς οι μεγαλο-δημοσιογράφοι του ΔΟΛ, του ΜEGA και του ΣΚΑΙ ζουν απ’ τη δουλειά τους, γιατί αν περίμεναν από τη δημοσιογραφία…

*** Είμαι υπέρ του να ρίξουμε τον Τσίπρα και να έρθει μια πραγματικά αριστερή κυβέρνηση, ο κόσμος είναι έτοιμος! Τι εννοείς η διαπλοκή στο παρασκήνιο έχει ήδη μακιγιάρει τον Κούλη;

*** Φοβερή μνήμη πάντως ο Ψυχάρης, μόνο τα «πόθεν έσχες» του ξεχνάει να δηλώσει…

*** «Tη χώρα τώρα την κυβερνούν ανόητοι» είπε το Γκόλουμ της διαφθοράς, ο Κώστας ο Σημίτης, στο συνέδριο του Ποταμιού. Και ξέρετε κάτι; Έχει δίκιο! Δε γίνεται να έχεις κυβερνήσει 8 χρόνια, να διατυμπανίζεις την ανάπτυξη, να έχεις ανοίξει το δρόμο για τη χρεοκοπία και ακόμα να μην είσαι στο κάδρο των ευθυνών. Επί Σημίτη κυβερνούσαν οι έξυπνοι και δεν κάνω πλάκα. Μόνο ένας είναι στη φυλακή… και αυτό τον έναν δεν τον λες και Στίβεν Χόκινγκ.

*** Κώστας Σημίτης… ο πρωθυπουργός της ομαλότητας… του Άκη, του Λαλιώτη, του Μαντέλη, του Τσουκάτου, της Siemens, του «μαύρου ταμείου» του ΠΑΣΟΚ, του δαχτυλιδιού στον ΓΑΠ, του Γιάννου, του χρηματιστηρίου, των Ιμίων, του Οτσαλάν, των Ολυμπιακών υπερτιμολογήσεων, των swap και της μεγαλύτερης διαπλοκής που έχει γνωρίσει ποτέ δυτικό κράτος; Μακέτο!

*** Ο Σημίτης έγινε Κυριάκος (σόρυ Σταύρο), ο Κωστόπουλος έγινε free-press… μόνο ο Θέμος παραμένει διαχρονικά γλοιώδης!

*** Ο Μαυρίκος είναι μικροποσότητα εκβιασμού… οι μεγαλοεκβιαστές σε ενημερώνουν για τον Μαυρίκο!

*** Απ' τον Μαυρίκη στον Μαυρίκο

Δε νομίζω ότι έχουμε καταλάβει πόσο τυχεροί είμαστε που αυτό το λούμπεν τμήμα της συστημικής «διανόησης» με μπροστάρη τον (Σταν της φιλοσοφίας) Στέλιο Ράμφο, έχει ανοίξει το στοματάκι του και κελαηδάει!


***Στρατόπεδα-φυλακές κλειστού τύπου και με «κάθε τρόπο» στοπ στις προσφυγικές ροές προτείνει ο Μητσοτάκης! Όσοι δεν πνίγονται… φυλακή!

Και ο Σαμαράς ακροδεξιός ήταν, αλλά δεν έλεγε ότι είναι κεντρώος!

Η συμβίωση με κατατρεγμένους και βασανισμένους ανθρώπους είναι τιμωρία σύμφωνα με την «ομάδα αλήθειας» της ΝΔ…!

Ευτυχώς και οι Τρικαλινοί δίδαξαν ανθρωπιά…

Και μιας και μιλάμε για ακροδεξιά και πνιγμούς…

Δεν υπάρχουν σχόλια :