vorini-gr: Ο Notis Σφακιανάκης εθελοντής καραμπινιέρος στα σύνορα!

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ο Notis Σφακιανάκης εθελοντής καραμπινιέρος στα σύνορα!

Στα ελληνοαλβανικά σύνορα μεταβαίνει εθελοντικά ο γνωστός τραγουδιστής θέλοντας να προσφέρει βοήθεια στην υπεράσπιση των ευρωπαϊκών χωρών από τους πρόσφυγες...

Ο γνωστός τραγουδιστής (αλλά κυρίως θεματοφύλακας της εθνικής μας καθαρότητας) Notis Σφακιανάκης μη αντέχοντας να μένει άπραγος απέναντι στην εισβολή ριψάσπιδων, με πορτοφόλια γεμάτα 500άρικα που αντί να τα ξοδεύουν σε γαρύφαλλα το παίζουν πρόσφυγες και απειλούν με διάλυση την Ευρώπη, αποφάσισε να καταταγεί εθελοντικά στο σώμα των Ιταλών Καραμπινιέρων και να συμμετέχει στη φύλαξη των ελληνοαλβανικών συνόρων.

Μάλιστα σήμερα το πρωί αναχώρησε για Πάτρα απ’ όπου ταξίδεψε με πλοίο ως την Αγκόνα. Εκεί τον περίμενε εκπρόσωπος της Ιταλικής κυβέρνησης όπου αφού του παρέδωσε με κάθε επισημότητα τη στολή του καραμπινιέρου τον μετέφερε πίσω με ελικόπτερο ελληνοαλβανικά σύνορα, όπου τον υποδέχτηκε με ενθουσιασμό η ιταλική φρουρά ζητώντας του να τραγουδήσει το «Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του».

Την απόφασή του χαιρέτησαν θερμά και οι υπουργοί Εσωτερικών Ιταλίας και Αλβανίας, Αντζελίνο Αλφάνο και Φαϊμίρ Ταχίρι, οι οποίοι μάλιστα δηλώνουν ότι το παράδειγμα του κυρίου Σφακιανάκη πρέπει ν’ ακολουθήσουν κι άλλοι Έλληνες: «Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι το ν’ αγοράζουν τρόφιμα και φάρμακα απ’ το υστέρημά τους για τους πρόσφυγες δεν οδηγεί πουθενά. Ας κάνουν κάτι πιο χρήσιμο, ας τους εμποδίσουν να προσεγγίσουν την Ευρώπη μας», τόνισαν χαρακτηριστικά.

Ο Νότης Σφακιανάκης θα μεταβαίνει στα σύνορα κάποιες μέρες τη βδομάδα, καθώς δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι εμφανίσεις του σε γνωστό κέντρο στην Αθήνα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, για να παρακινήσει κι άλλους ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμά του, να κάνει κι ένα εξώφυλλο στο περιοδικό Down Town, ως ρίψασπις με πορτοφόλι γεμάτο 500ευρα.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)





Δεν υπάρχουν σχόλια :