vorini-gr: O κόουτς Κυριάκος παρουσίασε τη νέα φανέλα της σκιώδους ομάδας της ΝΔ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

O κόουτς Κυριάκος παρουσίασε τη νέα φανέλα της σκιώδους ομάδας της ΝΔ

Δεν έκρυβε την αισιοδοξία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπροστά στους δημοσιογράφους και τους οπαδούς της «Shadow ΝΔ» κρατώντας στα χέρια του τις νέες φανέλες της ομάδας με τις οποίες θα κατέβει στο πρωτάθλημα...

Μάλιστα ο πρόεδρος και προπονητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σύστημα που θα ακολουθήσει με τα κρίσιμα ντέρμπι κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για ένα κλασικό 4-4-2 εμπλουτισμένο με κρυφούς κυνηγούς (που θα βγαίνουν από τις σκιές και επιφανή στελέχη σε ρόλο «σκιώδους σκούπας» που θα μαζεύουν τις λάθος μπαλιές ενώ οι αναπληρωτές θα βρίσκονται στα «σκιώδη σκριν» παίζοντας το pick and roll από τη σκιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο σημαντικό βάθος πάγκου που διαθέτει η ομάδα με βετεράνους παίκτες που θα φέρουν την ανανέωση και δεν παρέλειψε να τονίσει ότι με τη βοήθεια της Παναγίας θα μπορέσουν να πάρουν το πρωτάθλημα.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής οι παίκτες της νέας σκιώδους ομάδας, αφού χωρίστηκαν σε γραφεία και έκαναν ελαφρύ ζέσταμα, έπαιξαν κι ένα «οικογενειακό διπλό» με συντονιστή τον Βασίλη Κικίλια στον οποίο ο προπονητής έχει αναθέσει καθήκοντα γυμναστή και τεχνικού διευθυντή.

Στην εικόνα ο κόουτς της «Shadow ΝΔ» κρατώντας τη νέα φανέλα ποζάρει μπροστά από τον πίνακα όπου έχει σχεδιάσει την τακτική της ομάδας

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


Δεν υπάρχουν σχόλια :