vorini-gr: Ζωή VS Ραχήλ - Ο «πόλεμος»..συνεχίζεται.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Ζωή VS Ραχήλ - Ο «πόλεμος»..συνεχίζεται.

Νέο επεισόδιο μεταξύ Ραχήλ Μακρή και Ζωής Κωωσταντοπούλου με μια άνευ προηγουμένου κόντρα ανάμεσα στις δύο πρώην «συντρόφισσες»...

Αφότου οι δρόμοι τους χώρισαν μετά την αποχώρηση της Ραχήλ Μακρή από την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βαριές εκφράσεις που ανταλλάσσουν γίνονται όλο και πιο ακραίες.

Αφορμή για το τελευταίο επεισόδιο στο πολυσυζητημένο αυτό σίριαλ ήταν η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη που έδωσε στον Σκάι, όταν μεταξύ άλλων, ερωτήθηκε για την αποχώρηση της Ραχήλ Μακρή.

Σχολιάζοντας την αποχώρηση της Ραχήλ Μακρή από το κόμμα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως «διαχώρισε την πορεία της», κατηγορώντας την -εμμέσως- ότι ζητούσε «καρέκλα», καθώς όπως είπε, «στην Πλεύση Ελευθερίας δεν μοιράζουμε οφίκια, μοιράζουμε ευθύνες και καθήκοντα».

«Η κυρία Μακρή σχεδόν με την κατάθεση της διακήρυξης ουσιαστικά διαχώρισε τη θέση της. Η εκτίμηση μου είναι ότι αυτό έχει να κάνει με το τί προσδοκά ο καθένας -και για τον εαυτό του- από μια τέτοια προσπάθεια. Νομίζω ότι η ξεκάθαρη τοποθέτηση μου από την αρχή ήταν ότι εδώ ούτε χορηγοί υπάρχουν, ούτε νταβατζήδες, ούτε λεφτά υπάρχουν, ούτε έτοιμα πράγματα, όλα τα κάνουμε με τα χεράκια μας. Δεν μπορούμε να μοιράσουμε ούτε οφίκια, ούτε επιρροή, ούτε ο,τιδήποτε άλλο» ήταν η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή:


   Φωτο2: Ζωή και Ραχήλ συναγωνίστριες στον "Πόλεμο" κατά της Ν.δημοκρατίας τις καλές εποχές        του ΣΥΡΙΖΑ...όταν πηδούσαν τις μάντρες της ΕΡΤ.




Δεν υπάρχουν σχόλια :