vorini-gr: Το ενδεχόμενο να ανοίξει σχολή samba και capoeira εξετάζει ο Γιώργος Πατούλης

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Το ενδεχόμενο να ανοίξει σχολή samba και capoeira εξετάζει ο Γιώργος Πατούλης

Με την ιδιότητα του Coach της samba και του capoeira σκέφτεται να ασχοληθεί ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ίσως μετά το τέλος της θητείας του...

Αιτία αυτής της σκέψης  ειναι οι άριστες επιδόσεις του στο χορό που όπως δείχνουν τα διάφορα φωτογραφικά στιγμιότυπα δείχνει να το απολαμβάνει.

«Σκέψη μου ειναι να γίνει μια μέρα ο Δήμος Αμαρουσίου σαμποδρόμιο  όπου θα παρελαύνουν αλαβάστρινα κορμιά με φανταχτερές χρυσές στολές»...είπε.

Σύμμαχός του σε αυτό το εγχείρημα η "χρυσοποίκιλτη" σύντροφός του η οποία τον παροτρύνει λέγοντας του να εντρυφήσει ποικιλία χορών όπως..Samba Batucada, Samba Reggae, Latin Bronze, Double Bronze και Latin Silver.

«Ο Γιώργος έχει "χάρισμα" ομολογεί η κα Πατούλη...γιατί έχει γερά πόδια, γερό κορμό και διαθέτει φαντασία»..«Το μεγάλο του παράπονο είναι που δεν χόρεψε με την Μελάνια Τραμπ στην ορκομοσία του Προέδρου»

Τύφλα να' χει ο Τραβόλτα!

***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένες εικόνες ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο το χιούμορ και τη σάτιρα. 

takis Vorini




Δεν υπάρχουν σχόλια :