vorini-gr: Τα τραγικά και τα τραγάκια

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Τα τραγικά και τα τραγάκια

*** Αποφασιστικός κατά της οικογενειοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεσμεύτηκε ότι το τέταρτο τρισέγγονο, που ενδεχομένως να αποκτήσει εν ζωή, ίσως και να μην ασχοληθεί με την πολιτική...


*** Στην κεντροαριστερά πλακώνονται για το αν θα γίνει ή όχι ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη αρχηγού, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πόσο κοντά είναι στα προβλήματα που απασχολούν καθημερινά τον πολίτη.

*** Η Άννα Διαμαντοπούλου πάντως δεν θα είναι υποψήφια και έτσι οι ψηφοφόροι θα χάσουν την ευκαρία να ψηφίσουν σε ψηφοδέλτια- φωτοτυπίες, κάτι στο οποίο μεγαλούργησε η Άννα.

*** Ο Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε ότι η Ελλάδα θα είναι υπό εποπτεία μέχρι να ξεπληρώσει το 75% των δανείων στους εταίρους της, κάνοντάς μας αισιόδοξους ότι το πολύ σε 2-3 αιώνες θα είμαστα ανεξάρτητο κράτος.

*** Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση η Ν.Δ. μεν προηγείται στην πρόθεση ψήφου, αλλά 7 στους 10 πολίτες πιστεύουν ότι αν κυβερνήσει τα πράγματα θα είναι τα ίδια ή χειρότερα.Εμπνέει ο Κυριάκος κι αυτό βγαίνει και προς τα έξω.

*** Τσιγάρο ανάψαμε, κρέμα νυκτός βάλαμε, τώρα περιμένουμε πότε θα επισκεφθεί ο Αλέξης Τσίπρας κάποια ζυθοποιΐα να ανοίξουμε και μπύρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :