Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

Ξεκίνησε να φτιάχνει μόνος του το άγαλμα του Σόιμπλε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αποφασισμένος να ολοκληρώσει μόνος του το άγαλμα του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε φέρεται να είναι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Βατράχι...

«Ήταν πολύ σκληρό χτύπημα για τον αντιπρόεδρο η αποχώρηση του Σόιμπλε, έναν άνθρωπο τον οποίο κατά κάποιο τρόπο θεωρούσε πνευματικό του πατέρα, μαζί με τη Μάργκαρετ Θάτσερ που θεωρούσε πνευματική του μητέρα» λένε συνεργάτες του πρώην υπουργού.

Όπως αναφέρουν, τις τελευταίες μέρες ο υπουργός μετά τη Βουλή πηγαίνει κατευθείαν στα υπόγεια των γραφείων του κόμματος, όπου κάθεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Όταν γυρνάει πάει κατευθείαν στο υπόγειο δίπλα στο δωμάτιο που αποθηκεύουμε τον Κώστα Καραμανλή. ‘Όλη νύχτα ακούμε τα χτυπήματα και τον αντιπρόεδρο να φωνάζει ‘και ΓΚΑΠ και ΓΚΟΥΠ, Βόλφγκανγκ με ακούς;’ ή ‘Σόιμπλε θα λέτε και θα κλαίτε.»

Την ικανοποίηση τους για το άγαλμα εκφράζουν τα περιστέρια της χώρας

Μολονότι προς το παρόν παραμένει άγνωστο το πού θα τοποθετήσει το άγαλμα, ήδη τα περιστέρια της χώρας έχουν εκφράσει την ικανοποίηση τους για το εγχείρημα του Έλληνα πολιτικού.

Σε δηλώσεις τους, τα πτηνά χαρακτήρισαν ‘εξαιρετική’ την ιδέα του πρώην υπουργού, τονίζοντας ότι αναμένουν με ανυπομονησία την κατασκευή του μνημείου.

«Πιστεύουμε ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Ένα τέτοιο μνημείο πραγματικά λείπει από την Αθήνα. Δε βλέπουμε την ώρα να κατασκευαστεί, κατά προτίμηση με μεγάλες φαρδιές επιφάνειες» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των πτηνών.

📷Ο πρώην υπουργός φέρεται να εργάζεται ακατάπαυστα στα υπόγεια του κόμματος
Δημοσίευση σχολίου