vorini-gr: Λεβέντης: «Ο Τσίπρας είναι…. ξεβρακώστρας»

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Λεβέντης: «Ο Τσίπρας είναι…. ξεβρακώστρας»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «εξυπηρετικό για τους δανειστές» κι επικαλέστηκε για αυτό τις πρόσφατες θέσεις του Γερούν Ντάισελμπλουμ υπέρ του Έλληνα πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι είναι προσβλητικές για τη χώρα...


«Ο κ. Ντάισελμπλουμ έγινε και αυτός γελοίος. Σταθερότητα εννοεί να ξεβρακωνόμαστε και να τα υπογράφουμε όλα. Γι αυτό είναι εξυπηρετικός ο Τσίπρας» είπε ο κ. Λεβέντης και επανέλαβε τις θέσεις του για οικουμενική κυβέρνηση, επικαλούμενος τη Γερμανία, όπου υπάρχει κουλτούρα συνεργασίας. «Ενώ εδώ έχουμε νταβατζήδες κι εξουσιομανείς» πρόσθεσε, υποστηρίζοντας πως δεν έχει νόημα να αλλάζουν κυβερνήσεις για να είναι «κλητήρες των ξένων».

Τέλος, ο κ. Λεβέντης έκανε σαφές ότι «η Ένωσή Κεντρώων είναι κόμμα διαμαρτυρόμενο, όχι κόμμα διαμαρτυρίας» και τόνισε ότι από τότε που μπήκε στη Βουλή, όλοι κοιτούν το κέντρο. Για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, προέβλεψε ότι δεν θα φτάσουν ενωμένοι μέχρι το τέλος, καθώς διαφωνούν στη διαδικασία που έχει πολιτική ουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :