vorini-gr: Βασιλιάδες του sex και πλυντήρια της Χρυσής Αυγής εναντίον της Μποφίλιου

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Βασιλιάδες του sex και πλυντήρια της Χρυσής Αυγής εναντίον της Μποφίλιου

Ο ένας με δηλώσεις του τύπου «έχω πηδήσει τη μισή Αθήνα»  και ο άλλος  αυστηρός και αδέκαστος κριτής των πάντων  αλλά κατά τα άλλα πλυντήριο του Μιχαλολιάκου σε εκείνο το νυχτερινό τοκ σόου στον ΣΚΑΙ, τολμούν αμφότεροι να κρίνουν τη Νατάσα Μποφίλιου...

E, όχι και «χαζοβιόλα» η Μποφίλιου!

Η τραγουδίστρια έδωσε μια συνέντευξη και επειδή «τόλμησε» να μιλήσει πολιτικά έπεσαν να την φάνε φτύνοντάς την διαδικτυακά όπως κάποτε την έφτυναν στον δρόμο οι χρυσαυγίτες

Εδωσε λοιπόν συνέντευξη και η Νατάσσα Μποφίλιου, είπε ότι είναι τροτσκίστρια και πως θέλει να βγει στο βουνό και έπεσαν να τη φάνε την κοπέλα. Και εντάξει ο Μπογδάνος, αυτός είναι χρόνια αυστηρός και αδέκαστος κριτής των πάντων, υποθέτω ότι θα θυμάται τι ωραία ήταν όταν ξέπλενε τον Μιχαλολιάκο σε εκείνο το αλήστου μνήμης νυχτερινό τοκ σόου.

Αλλά ο Πέτρος Τατσόπουλος; Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ένιωθε πολύ όμορφα όταν οι σύντροφοί του γέμιζαν τη χώρα με δηλητήριο, προτού αρχίσει τελικά να μην νιώθει και τόσο καλά και παραιτηθεί –από την κοινοβουλευτική ομάδα, όχι από τη βουλευτική έδρα φυσικά- βγαίνει και αποκαλεί τη Μποφίλιου «χαζοβιόλα»!


Αλλά είναι γνωστό πως ο Τατσόπουλος έχει δώσει στον εαυτό του το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει. Οτι έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα, ας πούμε. Και ότι η Μποφίλιου πρέπει να σταματήσει τις συναυλίες της, επειδή έδωσε μια συνέντευξη και απάντησε καταφατικά σε ερώτηση αν είναι δικτατορία η ΕΕ.

Τι είπε δηλαδή η Μποφίλιου και της αξίζει τέτοια χολή από τον οχετό των social media;

«Αυτό που με πληγώνει είναι που μπήκε στο στόμα του καθενός, ακόμα και των αμόρφωτων, “ε, είδαμε και την πρώτη φορά Αριστερά τι έκανε”. Είναι μαχαίρι στην καρδιά. Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, είχα πάρα πολλές ανησυχίες», είπε η τραγουδίστρια στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Είπε επίσης η Μποφίλιου: 

«Ήμουν σίγουρη πως δεν μπορεί ένας άνθρωπος να ανατρέψει τα πράγματα, να πάει στους δράκουλες και να κάνει κάτι. Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις του Τσίπρα, ούτε ότι κάποιοι άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν ξεχωριστή ιδεολογική παιδεία. Δεν το συζητώ. Αλλά σε αυτό το σύστημα, από τη στιγμή που είσαι μέσα στο σύστημα, δεν μπορείς να κάνεις την ανατροπή. Η επανάσταση γίνεται μόνο από τον λαό. Ψηφίζω ΚΚΕ, αν και διαφωνώ σε πολλά σημεία, για δύο λόγους: επειδή το νιώθω ως τιμή για την οικογένειά μου και τους παππούδες μου που ήταν στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και σκοτώθηκαν στην Αντίσταση κι επειδή πιστεύω στην οργανωμένη πάλη».

Χαρακτήρισε δε «δικτατορία» την Ευρωπαϊκή Ενωση, είπε πως «στα βάθη της ψυχής» της είναι «τροτσκίστρια» και ευχήθηκε «μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό. Αλλά τώρα αισθάνομαι εντελώς παροπλισμένη».

Σιγά το έγκλημα! Ούτε προσπάθησε να επιβάλει την άποψή της, ούτε προσέβαλε όσους διαφωνούν.

Και δεν μιλάμε για μια πρωτοεμφανιζόμενη στον πολιτικό λόγο καλλιτέχνιδα. Η Μποφίλιου από το 2013 είχε κάνει δηλώσεις κατά των χρυσαυγιτών. Όταν οι πολιτικοί σφύριζαν αδιάφορα, οι δημοσιογράφοι τους έγλειφαν για μια συνέντευξη και λίγους πόντους τηλεθέασης και οι συνάδελφοί της τους κανάκευαν μπας και οι τραμπούκοι ανοίξουν καμιά φιάλη παραπάνω στα μαγαζιά όπου τραγουδούσαν.

Η Μποφίλιου βγήκε μπροστά για τον ρατσισμό και το Προσφυγικό. Μίλησε για τον σεξισμό, πήρε δημόσια θέση για την Ηριάννα. Δεν πούλησε άγνοια, ούτε στρογγύλεψε τις θέσεις της φοβούμενη το κόστος σε φαν. Ούτε το γύρισε και άρχισε τα κροκοδείλια δάκρυα για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, τάχα μου «δεν ήξερα, δεν ρώταγα», «εξαπατήθηκα» κλπ.

Η Μποφίλιου αντιμετώπισε τις απειλές των χρυσαυγιτών που της φώναζαν ότι θα την κρεμάσουν από τα άντερά της και την έφτυναν στον δρόμο. Τώρα κάποιοι άλλοι την φτύνουν στο Διαδίκτυο.

Αλλά είπαμε. Κάποιοι έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να λένε την άποψή τους σε αυτή τη χώρα. Αν δεν είσαι σε αυτήν την «πνευματική ελίτ», είσαι αποσυνάγωγος, «χαζοβιόλης» και δεν πρέπει μιλάς.


....και η απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια :