vorini-gr: Την ικανοποίηση τους για την κατεδάφιση του αγάλματος του Π. Φαλήρου εξέφρασαν ηγετικά στελέχη των Ταλιμπάν

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Την ικανοποίηση τους για την κατεδάφιση του αγάλματος του Π. Φαλήρου εξέφρασαν ηγετικά στελέχη των Ταλιμπάν

Την ικανοποίηση τους για την κατεδάφιση του αγάλματος Phylax που είχε τοποθετηθεί στο Παλαιό Φάληρο και γκρεμίστηκε αργά χθες τη νύχτα από αγνώστους εξέφρασαν ηγετικά στελέχη των Ταλιμπάν, όπως έγινε γνωστό σήμερα...

«Στο όνομα του Αλλάχ του Μεγαλοδύναμου, αποστέλλουμε συντροφικούς χαιρετισμούς σε αυτούς που γκρέμισαν το σατανικό αυτό άγαλμα, όπως άλλωστε αρμόζει σε κάθε μορφή τέχνης» δήλωσε ο υπεύθυνος του τομέα Πολιτισμού της οργάνωσης, Αλί Μπαν.

Μιλώντας μέσω Skype από σπηλιά του Αφγανιστάν, ο αξιωματούχος δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την κίνηση αυτή των αγνώστων που κατεδάφισαν το άγαλμα, εκφράζοντας μάλιστα νοσταλγία για τις παλιές καλές εποχές που ο ίδιος και οι σύντροφοί του κατεδάφιζαν πολιτιστικά μνημεία χιλιάδων ετών που δεν ταίριαζαν με την ιδεολογία τους.

«Αχ, ωραία χρόνια» είπε χαρακτηριστικά το στέλεχος της οργάνωσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος άλλωστε κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις ηγετικών στελεχών του ISIS, τα οποία εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τους άγνωστους Έλληνες που με θάρρος φόρεσαν κουκούλες και μέσα στη νύχτα γκρέμισαν το άγαλμα, ενώ πανηγυρικό χαιρετισμό απηύθυναν και οι Αγιατολλάδες του Ιράν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :