vorini-gr: Αντίο φίλε "Χάρρυ"

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Αντίο φίλε "Χάρρυ"

Σε γνώρισα αρχικά από το διαδίκτυο πριν τέσσερα χρόνια όταν ένα βράδυ μου έστειλες ένα μήνυμα και μου ζήτησες να έρθω σε επαφή μαζί σου..

Από τότε για μένα έγινες φίλος, αδελφός, και ο άνθρωπος που μπορούσα να μιλώ ακόμα και για τα προσωπικά μου προβλήματα και τις ανησυχίες. 

Θυμάμαι τις ατέλειωτες ώρες που περνούσαμε μπροστά στην οθόνη ζωγραφίζοντας σκιτσάροντας και μιλώντας για πράγματα καλλιτεχνικά, πολιτικά, αλλά και προσωπικά, όπως τις ανησυχίες σου για τον μονάκριβό σου Νίκο, λίγο πριν έρθει το κακό, για τον στυλοβάτη του σπιτιού σου την αγαπημένη σου Χαρίκλεια, που δεν ξεχνούσε ποτέ να μπαίνει στο πλάνο της επικοινωνίας μας και να με καλησπερίζει με εκείνο το όμορφο της χαμόγελο..

Δεν θέλω να σε κουράσω και να σε καθυστερήσω από αυτό το "τελευταίο ταξίδι" σου αγαπημένε "πατερούλη" (όπως συνήθισα να σε λέω) .

Με μεγάλη θλίψη σε αποχαιρετώ αγαπημένε φίλε Πόντιε και καλλιτέχνη Βασίλη Τριανταφυλλίδη που τόσα χρόνια μας χάριζες σε όλους εμάς το γέλιο και μας δίδαξες τον αυτοσαρκασμό και την αισιοδοξία. 

Θα σε θυμάμαι πάντα..θα μου λείψεις
Καλό σου ταξίδι 



Δεν υπάρχουν σχόλια :